Blog |

Donja Crnisava, 37240 Trstenik, Serbia

  Silicone rubber hoses | Prečišćivač vazduha

  Prečišćivač vazduha | 01-Oct-2022

  Prečišćivač vazduha - jonizator

  Prečišćivač vazduha, jonizator vazduha, filteri za vazduh, prečišćivač vazduha Zepter, Therapy Air iOn, CleanAir, MyIon, najbolji kućni prečišćivač vazduha tražili ste ove ključne reči i želite da nabavite za sebe i svoju porodicu najbolji prečišćivač vazduha?
  Mi imamo rešenje za sve vaše potrebe.

  Kompanija Clean Air je osnovana sa ciljem da pomogne u rešavanju gorućeg problema zagađenja vazduha. Sprečavanje izvora zagađenja je maltene nemoguće čak i za samu državu, te se stoga moramo zaštititi u prostorijama u kojima boravimo a to su naš dom i naša kancelarija.

  Sačuvajte čist vazduh u svom domu

  Vazduh koji udišemo ispunjen je skrivenim opasnostima poput PM 2,5 čestica, bakterija, virusa i drugim supstancama. Uz Mi Air Purifier 3C pročisti prostor i ukloni 99% bakterija i virusa iz vazduha u tvom domu.

  Trodimenzionalni sistem cirkulacije od 360 ° je u stanju da u potpunosti pročisti vazduh jednom za sat vremena u sobi od 106 m2 kako bi imao u svakom trenutku kvalitetan vazduh za disanje.

  Pogledajte naše proizvode i pronađite ono što vam najviše odgovara:

  Mi smo tu za Vas da Vam najboljim savetima pomognemo da sebi odaberete pravi prečišćivač vazduha.

  Kako da nas kontaktirate?

  Posetite našu web stranicu www.preciscivacvazduhasrbija.rs ili našu KONTAKT stranu gde možete popuniti formu ili pronaći naš broj telefona.

  Gip Kom

  Silicone hoses

  Gip Kom viber

  Viber