Blog |

Donja Crnisava, 37240 Trstenik, Serbia

  Silicone rubber hoses | Viljuškari Srbija

  Viljuškari Srbija | 23-Mar-2022

  Royal viljuškari Srbija

  Kompanija Royal viljuškari Srbija posluje više od 15 godina na tetiroriji Republike Srbije i Balkana, sa sedištem u Beogradu. Osnovne delatnosti kompanije su:

  prodaja viljuškara

  polovni viljuškari

  gume za viljuškare

  iznajmljivanje viljuškara i

  otkup viljuškara.

  Zašto da odaberete Royal viljuškare Srbija?

  Dugogodišnje iskustvo u oblasti logističkih rešenja u skladištenju, diversifikovan prodajni asortiman, specijalizovan prodajni tim, eksperti za konsalting i visoko-obučeni kadrovi u servisu čine našu kompaniju poželjnim partnerom za svaku firmu u Srbiji i regionu koja traži maksimalnog pouzdanog partnera.

  Koje brendove viljuškara prodajemo i zastupamo?

  Kompanija Royal viljuškari Srbija je generalni zastupnik i ovlašćeni servis Linde i Toyota viljuškara. Pored ovih brendova mi prodajemo i servisiramo Stil, Jungheinrich, Total Lifter i Shantui nove i polovne viljuškare.

  Koje tipove usluga nudimo?

  Pored prodaje i servisiranja viljuškara, naša kompanija nudi usluge inžinjeringa i tehničkog konsaltinga. Mi nudimo visoko sofisticirana rešenja vezana za potrebe rukovanja određenim materijalima i proizvodima - od utovara i istovara, do podizanja, rada sa stakerima i horizontalnog transporta.

  Koje tipove novih i polovnih viljuškara nudimo?

  Našu ponudu čine različiti brendovi visokokvalitetnih viljuškara sa električnim, dizeli gasnim pogonom. U zavisnosti od vaših potreba, kod nas možete pronaći sledeće kategorije viljuškara: čeoni viljuškari, skladišni viljuškari, skladišni bočni viljuškari, komisionari, regalni VNA viljuškari, elektro-panelni viljuškari, LPG/dizel viljuškari i vučna vozila i tegljači.

  Kako da nas kontaktirate?

  Niste sigurni koji viljuškar vam je potreban? Želite da saznate više o uslovina kupovine i iznajmljivanja viljuškara?

  Royal viljuškari Srbija.

  Gip Kom

  Silicone hoses

  Gip Kom viber

  Viber